Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Siera kūka ar medu

Siera kūka ar medu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 150 g kraukšķīgo kukurūzu pārslu ar medu
  • 50 g mīksta sviesta
  • Pildījumam:
  • 400 g krēmsiera
  • 200 g grieķu jogurta
  • 4 olu dzeltenumi
  • 2 olu baltumi
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. cukura
  • 15 g želatīna
  • Ogas pēc patikas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Kukurūzas pārslas saberž smalkāk, sajauc ar mīkstu sviestu un iespiež kūkas veidnes (18 cm) dibenā, uz tur ieklāta cepampapīra.
  2. Noliek ledusskapī sastingt.
  3. Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu.
  4. Krēmsieru sajauc ar jogurtu.
  5. Olu dzeltenumus saputo ar medu un cukuru, iemaisa krēmsiera un jogurta maisījumā iemaisa arī sildot izšķīdinatu uzbriedinātu želatīnu.
  6. Stingri saputo olu baltumus un pievieno vēl nesastingušai masai.
  7. Krēmu lej veidnē uz pamatnes, virsū uzber sagrieztus augļus vai dažādas ogas un liek ledusskapī sastingt.

    Lai labi garšo!
    Krēmu lej veidnē uz pamatnes, virsū uzber sagrieztus augļus...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA