Siera kūka ar medu

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 150 g kraukšķīgo kukurūzu pārslu ar medu
  • 50 g mīksta sviesta
  • Pildījumam:
  • 400 g krēmsiera
  • 200 g grieķu jogurta
  • 4 olu dzeltenumi
  • 2 olu baltumi
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. cukura
  • 15 g želatīna
  • Ogas pēc patikas

Pagatavošana

200 min.
  1. Kukurūzas pārslas saberž smalkāk, sajauc ar mīkstu sviestu un iespiež kūkas veidnes (18 cm) dibenā, uz tur ieklāta cepampapīra.
  2. Noliek ledusskapī sastingt.
  3. Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu.
  4. Krēmsieru sajauc ar jogurtu.
  5. Olu dzeltenumus saputo ar medu un cukuru, iemaisa krēmsiera un jogurta maisījumā iemaisa arī sildot izšķīdinatu uzbriedinātu želatīnu.
  6. Stingri saputo olu baltumus un pievieno vēl nesastingušai masai.
  7. Krēmu lej veidnē uz pamatnes, virsū uzber sagrieztus augļus vai dažādas ogas un liek ledusskapī sastingt.

    Lai labi garšo!
    Krēmu lej veidnē uz pamatnes, virsū uzber sagrieztus augļus...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi