-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Plovs ar ananasiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g gaļas
-
500 g rīsu
-
1 kārbiņa konservētu ananasu
-
2 sīpoli
-
Sāls
-
Pipari
-
Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Gaļu un sīpolus sagriež gabaliņos, pievieno eļļu un pasautē 20-25 minūtes.
-
-
Katliņā liek gaļu, virsū ananasa gabaliņus un rīsus, ielej ananasa sīrupu, pievieno garšvielas.
Nemaisa!!!
-
Pielej ūdeni tik daudz, lai tas būtu 3 cm virs rīsiem. Uzliek vāku.
-
Uz stipras uguns uzkarsē līdz vārīšanas temperatūrai un pabeidz vārīšanu uz mērenas uguns. Vāra, līdz rīsi gatavi.
Pasniedz ar svaigiem salātiem.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs