Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī cepti, vārīti dārzeņi

Krāsnī cepti, vārīti dārzeņi

FOTO: Iveta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 6 kartupeļi
  • 3 burkāni
  • 2 kāļi
  • 1 rācenis
  • 1 pastinaks
  • Eļļa
  • Sāls
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Ķimenes
  • Zaļumi
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus notīra un sālsūdenī novāra, bet tā, lai nebūtu līdz galam gatavi.
  2. Cepeškrāsnī uzkarsē pannu vismaz 20 minūtes 200 grādos (šis ir svarīgi !).
  3. Kad dārzeņi izvārījušies, tos nokāš, aplej ar eļļu, pievieno vēl nedaudz sāli un ķimenes. Var pielikt arī sagrieztu sīpolu, ja vēlas, un ķiploku.
  4. Uz karstas pannas liek dārzeņus un cep apmēram 30 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini.
  5. Kad gatavi, bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.
    Kad gatavi,  bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz.

    FOTO: Iveta

  6. Garšo kā pamatēdiens ar jogurta vai krējuma mērci, kā piedeva var būt gan visu veidu gaļām, gan zivīm.

    Labu apetīti!
    Garšo kā pamatēdiens ar jogurta vai krējuma mērci, kā piedev...

    FOTO: Iveta

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA