Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karamelizētas vistu stilbiņu

Karamelizētas vistu stilbiņu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 1 kg vistu stilbiņu
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. balzāmetiķa
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 ēd. k. sinepju
  • 1 ēd. k. brūnā cukura
  • 2 ēd. k. augu eļļas
  • 1 tējk. ķiploku pulvera
  • 1 tējk. jūras sāls
  • 1 šķipsna/s maltu piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Medu, balzāmetiķi, tomātu pastu, sinepes un cukuru liek katliņā, pielej eļļu un uz vidējās liesmas karsē apmēram 5 minūtes, līdz mērce mazliet sabiezē.
  2. Vistu kājiņas liek karstumizturīgā traukā, pārkaisa garšvielas, viegli samaisa.
  3. Pievieno mērci un apviļā vistu kājiņas.
  4. Trauku liek līdz 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30-40 minūtes, ik pa laikam kājiņas apgrozot un apviļājot mērcē, līdz gaļa mīksta.
    Ja vēlās pirms pasniegšanas pārkaisa sezama sēkliņas.

    Lai labi garšo!
    Trauku liek līdz 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30-4...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas