Sastāvdaļas
porcijas
- 1 kg vistu stilbiņu
- 2 ēd. k. medus
- 2 ēd. k. balzāmetiķa
- 2 ēd. k. tomātu pastas
- 1 ēd. k. sinepju
- 1 ēd. k. brūnā cukura
- 2 ēd. k. augu eļļas
- 1 tējk. ķiploku pulvera
- 1 tējk. jūras sāls
- 1 šķipsna/s maltu piparu
-
Medu, balzāmetiķi, tomātu pastu, sinepes un cukuru liek katliņā, pielej eļļu un uz vidējās liesmas karsē apmēram 5 minūtes, līdz mērce mazliet sabiezē.
- Vistu kājiņas liek karstumizturīgā traukā, pārkaisa garšvielas, viegli samaisa.
- Pievieno mērci un apviļā vistu kājiņas.
-
Trauku liek līdz 180 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30-40 minūtes, ik pa laikam kājiņas apgrozot un apviļājot mērcē, līdz gaļa mīksta.
Ja vēlās pirms pasniegšanas pārkaisa sezama sēkliņas.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Pievienot komentāru
Pamatēdieni
Burkānu un turku zirņu maisījums
Dārzeņos sautētās olas
Vienkāršā vistas filejas mērce
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2343 skatījumi -
Labākā soļanka
2328 skatījumi -
Mammas kotletes
2029 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1911 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1766 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1649 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1518 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1433 skatījumi
Komentāri