Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Burkānu ķīselis

Burkānu ķīselis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g burkānu
  • 200 g ūdens
  • 30-40 g cukura
  • 15 g kartupeļu cietes
  • Ogu sula (pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ūdeni uzvāra, pieliek uz smalkās rīves sarīvētus notīrītus burkānus un vāra, kamēr tie mīksti.
  2. Tad pievieno cukuru, dzērveņu vai jāņogu sulu un atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, lej porciju trauciņos, pārkaisa ar cukuru.
    Atdzisušu pasniedz ar pienu vai putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Tad pievieno cukuru, dzērveņu vai jāņogu sulu un atšķaidītu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas