Gailenes krējumā

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigu gaileņu (šampinjonu, baraviku)
  • 100 g saldā vai skābā krējuma
  • 1 liels sīpols
  • 15 g sviesta
  • 6 g kviešu miltu
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

35 min.
  1. Gailenes noskalo vairākos ūdenos, notecina un sagriež salmiņos vai sakapā.
  2. Sīki sasmalcinātu sīpolu sviestā apcep, pievieno gailenes un cep, līdz radusies sula iztvaiko.
  3. Tad uzkaisa miltus, izkarsē, pielej krējumu, (ja nepieciešams, var pievienot nedaudz ūdens), pieliek sāli, piparus un sautē apmēram 10 minūtes.
  4. Gatavas gailenes pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

    Labu apetīti!
    Gatavas gailenes pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi