Kartupeļu kroketes

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes vārītu kartupeļu masas
  • 2 olas
  • Sāls, pipari, ķimenes
  • 2 ēdamk. miltu
  • Rīvmaize
  • 0.5 l eļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem, dzeltenumu samaisa ar kartupeļu masu, pieliek 1 ēdamk. miltu, sāli un ķimenes. Masu vienmērīgi sajauc, izveido apaļas lodītes, kuras apviļā miltos, rīvmaizē, pussakultā olbaltumā un tad atkal rīvmaizē. Cep sakarsētā eļļā, līdz tās uzpeld.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni