Biezpiena kēkss

Biezpiena kēksi vienmēr izdodas sulīgi un jo ilgāk stāv, jo garšīgāki paliek. Tie it kā savelk sevī visas tās garšu nianses, kas ieliktas.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 270 g biezpiena
  • 250 g cukura
  • 150 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 3 lielas olas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Vanilīns
  • Rozīnes
  • Žāvēti sukāti (liku mango,papaiju)

Pagatavošana

80 min.
  1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru, vanilīnu.
  2. Pievieno biezpienu, turpina putot.
  3. Tad pievieno olas un atkal visu saputo.
  4. Iesijā miltus/cepampulveri. Virsū uz miltiem uzber rozīnes un sukātus. Visu samaisa ar karoti. Man masa likās nedaudz par biezu, tāpēc pielēju nedaudz kefīru. Cenšas nemaisīt pārāk ilgi.
  5. Cep 165-170 grādos apmēram 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Cep 165-170 grādos apmēram 1 stundu.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 2018. gada 23. aprīlis 13:25
Sanāca ļoti garšīgs arī bez kefīra! Paldies par recepti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi