Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Biezpiena kēkss

FOTO: Virtuve diviem

Biezpiena kēksi vienmēr izdodas sulīgi un jo ilgāk stāv, jo garšīgāki paliek. Tie it kā savelk sevī visas tās garšu nianses, kas ieliktas.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 270 g biezpiena
  • 250 g cukura
  • 150 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 3 lielas olas
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Vanilīns
  • Rozīnes
  • Žāvēti sukāti (liku mango,papaiju)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru, vanilīnu.
  2. Pievieno biezpienu, turpina putot.
  3. Tad pievieno olas un atkal visu saputo.
  4. Iesijā miltus/cepampulveri. Virsū uz miltiem uzber rozīnes un sukātus. Visu samaisa ar karoti. Man masa likās nedaudz par biezu, tāpēc pielēju nedaudz kefīru. Cenšas nemaisīt pārāk ilgi.
  5. Cep 165-170 grādos apmēram 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Cep 165-170 grādos apmēram 1 stundu.

Lai labi garšo!

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ābolu ķīselis

Ābolu ķīselis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas