Biezpiena kēkss

2018. gada 7. marts
Foto: Virtuve diviem
Biezpiena kēksi vienmēr izdodas sulīgi un jo ilgāk stāv, jo garšīgāki paliek. Tie it kā savelk sevī visas tās garšu nianses, kas ieliktas.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Pagatavošana
80 min
1. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru, vanilīnu.
2. Pievieno biezpienu, turpina putot.
3. Tad pievieno olas un atkal visu saputo.
4. Iesijā miltus/cepampulveri. Virsū uz miltiem uzber rozīnes un sukātus. Visu samaisa ar karoti. Man masa likās nedaudz par biezu, tāpēc pielēju nedaudz kefīru. Cenšas nemaisīt pārāk ilgi.
5. Cep 165-170 grādos apmēram 1 stundu.

Lai labi garšo!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu