Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs dārzeņu mērcē

2018. gada 7. marts
Foto: Receptes.lv
Paldies Valentīnai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Pagatavošana
35 min
1. Sasmalcina sīpolu, burkānu un papriku un apcep pannā, kamēr mīksti. Pievieno saldo krējumu, pasutina un atliek malā.
2. Zivs filejas apvārta olā un miltos, kam pievienots sāls pēc garšas un nedaudz zivs garšvielas. Apcep eļļā.
3. Atsevišķā cepamtraukā vai katliņā veido kārtas – no sākuma dārzeņu maisījumu, pēc tam zivi, un pa virsu atkal dārzeņus.
4. Sutina uz mazas uguns aptuveni 10 minūtes.
Pasniedz ar skābētiem gurķiem.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu