Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Apgāztā aveņu kūka

Apgāztā aveņu kūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Aveņu vietā var izmantot mellenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g aveņu (melleņu)
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 150 g miltu
  • Sviests
  • Pūdercukurs pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepamo veidni ieziež ar sviestu un ieliek ledusskapī.
  2. Ar mikseri olas pamatīgi saputo ar cukuru, pievieno miltus un uzmanīgi samaisa.
  3. Cepamajā veidnē ber avenes vai mellenes.
  4. Virsū lej mīklu, liek krāsnī 200 grādu temperatūrā un cep apmēram 30 minūtes.
  5. Atdzesētu izgāž no veidnes, pārkaisa ar pūdercukuru.

    Labu apetīti!
    Atdzesētu izgāž no veidnes, pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas