Vistas fileja ar dažādiem dārzeņiem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 vistas filejas
  • 1 paprika
  • 1 brokolis
  • 2 nelieli burkāni
  • 200 g sviesta pupiņu
  • 1/2 kg ar mizu vārītu kartupeļu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Notīrītus burkānus sagriež gabaliņos, brokoli - ziedkopās, pupiņām nogiež galus.
  2. Visu liek verdošā sālsūdenī, vāra pusmīkstus (apmēram 8 minūtes). Ūdeni notecina.
  3. Filejas nosusina, liek sakarsētā eļļā, apgrozot izcep, pārkaisa ar sāli, pipariem.
  4. Papriku sagriež gabalinos, arī apcep, pieliek sagatavotos dārzeņus.
  5. Nomizo vārītos kartupeļus, arī tos pievieno pārējiem dārzeņiem. Visu apgrozot apcep.
    Šķīvjos liek vistas fileju, blakus kārto apceptos dārzeņus.

    Labu apetīti!
    Nomizo vārītos kartupeļus, arī tos pievieno pārējiem dārzeņi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi