Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas ar spinātu pildījumu

Vistas filejas ar spinātu pildījumu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 vistas filejas
  • 100 g fetas siera
  • 200 g spinātu
  • 100 g puscieta siera
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sasmalcina ķiploku daiviņas un sakarsētā eļļā nedaudz apcep, pievieno spinātus un sautē, līdz spināti ir zaudējuši apjomu un viss šķidrums iztvaikojis. Pieber sāli un piparus.
  2. Filejas no sāniem dziļi iegriež, veidojot kabatas.
  3. Tās piepilda ar spinātiem un sadrupinātu fetu.
  4. Kabatas aizsprauž ciet ar koka iesmiņiem, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  5. Liek ietaukotā veidnē, pārber sarīvētu sieru un sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 15-20 minūtes.

    Labu apetīti!
    Liek ietaukotā veidnē, pārber sarīvētu sieru un sakarsētā kr...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas