Vistas filejas ar spinātu pildījumu

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 vistas filejas
  • 100 g fetas siera
  • 200 g spinātu
  • 100 g puscieta siera
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Sasmalcina ķiploku daiviņas un sakarsētā eļļā nedaudz apcep, pievieno spinātus un sautē, līdz spināti ir zaudējuši apjomu un viss šķidrums iztvaikojis. Pieber sāli un piparus.
  2. Filejas no sāniem dziļi iegriež, veidojot kabatas.
  3. Tās piepilda ar spinātiem un sadrupinātu fetu.
  4. Kabatas aizsprauž ciet ar koka iesmiņiem, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  5. Liek ietaukotā veidnē, pārber sarīvētu sieru un sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 15-20 minūtes.

    Labu apetīti!
    Liek ietaukotā veidnē, pārber sarīvētu sieru un sakarsētā kr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi