500gpastas (iesaku penne, fusilli, macaroni tipa pastu)
800gsagrieztu tomātu savā sulā
300gsaldā krējuma
280gsaulē vītinātu tomātu
200gkonservētas kukurūzad
400gtunča savā sulā vai ūdenī
100gsarīvēta siera
50gsarīvēta Parmezāna siera
4timiāna zariņi
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Liek vārīties pastu kā ierasts, sālsūdenī.
Uz pannas liek cepties sagrieztos tomātus savā sulā, pieliek klāt sāli un piparus un timiāna lapiņas, kas norautas no zariņiem - 5 minūtes. Pievieno saldo krējumu un, labi samaisot, vēl pavāra 4-5 min.
Nokāš pastu un liek atpakaļ katlā kurā vārija un tai pievieno sagatavoto mērci, kukurūzu bez šķirduma, tunci, kuram arī noliets šķidrums, saulē vītinātos tomātus, kuri ir sagriezti gabaliņos, sarīvēto sieru- visu kārtīgi samaisa.
Uzsilda cepeškrāsni aptuveni uz 210 grādiem, uz cepampannas izkārto pastas masu un pārber ar sarīvēto Parmezāna sieru un liek cepties cepeškrāsnī līdz siers ir izkusis. Ēdiens gatavs!