Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Biezā biešu zupa ar liellopa gaļu un kāpostiem

Biezā biešu zupa ar liellopa gaļu un kāpostiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g liellopu gaļas
  • 500 g kāposta
  • 2 bietes
  • 2 burkāni
  • 2 ēd. k. sarkanā vīna etiķa
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • 1 sīpols
  • Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Gaļu liek 1,2 litros vārošā ūdens, noputo un vāra apmēram kādu stundu.
  2. Burkānus sagriež ripiņās, sīpolu arī, bietes strēmelītēs vai sarīvē uz rupjās rīves. Liek klāt zupai, pievieno sāli, piparus, turpina vārīt.
  3. Kāpostus sagriež salmiņos un arī pievieno zupai. Vāra vēl aptuveni 20-30 minūtes.
    Reizē ar kāpostiem, zupai pievieno vīna etiķi, lauru lapas, pēc garšas vēl cukuru, sāli un piparus.
  4. Gatavu gaļu izņem no zupas, sagriež mazākos gabaliņos un liek atpakaļ zupā kopā ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
    Pasniedzot zupai pievieno krējumu.

    Labu apetīti!
    Gatavu gaļu izņem no zupas, sagriež mazākos gabaliņos un lie...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas