Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Dzelteno tomātu un ķirbju zupa ar tortellini

Dzelteno tomātu un ķirbju zupa ar tortellini

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies par recepti Rimi Gardēdim un šefpavāram Normundam Baranovskim.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 dzeltenie tomāti Getliņi
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1/2 sviesta ķirbja
  • 1 bunte bazilika
  • 300 ml dārzeņu buljona
  • 200 ml saldā krējuma
  • 400 g Tortellini (pēc izvēles)
  • Svaigs baziliks – dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo ķiploku un apcep sviestā, tad pievieno sviesta ķirbja gabaliņus un sautē aptuveni 2 minūtes.
  2. Pēc sautēšanas pievieno tomātus un dārzeņu buljonu.
  3. Vāra zupu vismaz 20 minūtes, tad sablendē viendabīgā biezzupā.
  4. Pēc tam, pievienojot saldo krējumu, savāra krēmīgā zupā.
  5. Svaigos tortellini var novārīt atsevišķi, bet tikpat labi tos var likt krēmzupā un pavārīt 2 – 3 minūtes, līdz gatavībai. Dekorē ar bazilika lapiņām.

    Labu apetīti!
    Svaigos tortellini var novārīt atsevišķi, bet tikpat labi to...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas