Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dārzeņu sacepums ar olām

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Veģetārās
Paldies par recepti mazumtirdzniecības tīklam ELVI un uztura speciālistei Jevgēnijai Jansonei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 nelieli rāceņi
  • 4 dzeltenās bietes
  • 4 kartupeļi
  • 4 olas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 8-10 šampinjoni
  • 5 ēd. k. olīveļļas
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 3 ēd. k. ķimeņu
  • Sāls pēc garšas
  • Sarkanie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Lielā, dziļā traukā ielej olīveļļu, iespiež tajā ķiplokus, pievieno ķimenes, sāli un garšvielas, visu kārtīgi samaisot.
  3. Kārtīgi nomazgā dārzeņus un sēnes, sagriež daiviņās (dārzeņus grieziet ar visu mizu), apmaisa visu ar iegūto olīveļļas un garšvielu maisījumu.
  4. Izkārto cepšanas paplātē un liek cepeškrāsnī uz apmēram 30 minūtēm.
  5. Pēc pusstundas virsū dārzeņiem pārlej nesakultas olas un liek cepties vēl 7-10 minūtes. Pasniedz!

    Labu apetīti!
    Pēc pusstundas virsū dārzeņiem pārlej nesakultas olas un lie...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas