-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Dārzeņu sacepums ar olām
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paldies par recepti mazumtirdzniecības tīklam ELVI un uztura speciālistei Jevgēnijai Jansonei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 nelieli rāceņi
-
4 dzeltenās bietes
-
4 kartupeļi
-
4 olas
-
1 sarkanais sīpols
-
8-10 šampinjoni
-
5 ēd. k. olīveļļas
-
4 daiviņa/s ķiploka
-
3 ēd. k. ķimeņu
-
Sāls pēc garšas
-
Sarkanie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
-
Lielā, dziļā traukā ielej olīveļļu, iespiež tajā ķiplokus, pievieno ķimenes, sāli un garšvielas, visu kārtīgi samaisot.
-
Kārtīgi nomazgā dārzeņus un sēnes, sagriež daiviņās (dārzeņus grieziet ar visu mizu), apmaisa visu ar iegūto olīveļļas un garšvielu maisījumu.
-
Izkārto cepšanas paplātē un liek cepeškrāsnī uz apmēram 30 minūtēm.
-
Pēc pusstundas virsū dārzeņiem pārlej nesakultas olas un liek cepties vēl 7-10 minūtes. Pasniedz!
Labu apetīti!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs