Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Latviskie zirņi ar speķi

Latviskie zirņi ar speķi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g pelēko zirņu
  • 200 g žāvēta speķa
  • 1 liels sīpols
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Zirņus izmērcē, izvāra mīkstus, nokāš, pārkaisa ar sāli un sakratot to iemaisa zirņos.
  2. Speķi sagriež mazos gabaliņos, sīpolu sasmalcina.
  3. Speķi cep, ļaujot iztecēt taukiem, liek klāt sīpolu, visu apcep.
  4. Zirņus liek traukā, pārber ar sacepo speķi un sīpoliem.

    Labu apetīti!
    Zirņus liek traukā, pārber ar sacepo speķi un sīpoliem.

L...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas