Latviskie zirņi ar speķi

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g pelēko zirņu
  • 200 g žāvēta speķa
  • 1 liels sīpols
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Zirņus izmērcē, izvāra mīkstus, nokāš, pārkaisa ar sāli un sakratot to iemaisa zirņos.
  2. Speķi sagriež mazos gabaliņos, sīpolu sasmalcina.
  3. Speķi cep, ļaujot iztecēt taukiem, liek klāt sīpolu, visu apcep.
  4. Zirņus liek traukā, pārber ar sacepo speķi un sīpoliem.

    Labu apetīti!
    Zirņus liek traukā, pārber ar sacepo speķi un sīpoliem.

L...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ainars Vilsons 2018. gada 23. decembris 19:30
Der gan Jāņos, gan Ziemassvētkos!! Un vismaz 2 reizes mēnesī arī ikdienā.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi