-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Piena pupiņu zupa ar malto gaļu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 lielā kārba konservētu pupiņu
-
2 lieli burkāni
-
1 pētersīļu sakne
-
1 sīpols
-
300 g liesas maltās gaļas
-
4 glāze/s piena
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
Pētersīļu zaļumi
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Sīpolus, burkānus un pētersīļu sakni sīki sagriež, sakarsētā eļļā apcep.
-
Pievieno malto gaļu un apmaisot cep apmēram 5 minūtes.
-
Pārvieto visu katlā un pievieno pienu, uzvāra, ber klāt nokāstas un noskalotas pupiņas, uz lēnas uguns vāra apmēram vēl 5 minūtes.
-
Ķiploka daiviņu sasmalcina un pievieno zupai, pēc garšas pieliek sāli, piparus.
Gatavu zupu pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs