-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Brokastis
-
>
Cepta maize ar baklažānu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 liela baltmaizes šķēle
-
Dažas baklažāna šķēles
-
Dažas tomātu šķēles
-
Ola
-
1 liela siera šķēle
-
Nedaudz pētersīļu zaļumu
-
Timiāns
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Olu ar šķipsniņu sāls sakuļ un iemaisa sasmalcinātus zaļumus.
-
Pannā sakarsē eļļu, tajā apcep ar sāli un pipariem pārkaisītas baklažānu šķēles.
-
Baltmaizes šķēli apmērcē olā un zaļumos un apgrozot apcep.
-
Apceptu to pārklāj ar tomātu šķēlēm, virsū klāj siera šķēli, virs tās apceptās baklažāna ripiņas.
-
Maizi liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā un cep apmēram 10 minūtes.
Pārkaisa ar zaļumiem.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs