Olu ar šķipsniņu sāls sakuļ un iemaisa sasmalcinātus zaļumus.
Pannā sakarsē eļļu, tajā apcep ar sāli un pipariem pārkaisītas baklažānu šķēles.
Baltmaizes šķēli apmērcē olā un zaļumos un apgrozot apcep.
Apceptu to pārklāj ar tomātu šķēlēm, virsū klāj siera šķēli, virs tās apceptās baklažāna ripiņas.
Maizi liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā un cep apmēram 10 minūtes.
Pārkaisa ar zaļumiem.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
1porcijas
1 liela baltmaizes šķēle
Dažas baklažāna šķēles
Dažas tomātu šķēles
Ola
1 liela siera šķēle
Nedaudz pētersīļu zaļumu
Timiāna
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
Olu ar šķipsniņu sāls sakuļ un iemaisa sasmalcinātus zaļumus.
Pannā sakarsē eļļu, tajā apcep ar sāli un pipariem pārkaisītas baklažānu šķēles.
Baltmaizes šķēli apmērcē olā un zaļumos un apgrozot apcep.
Apceptu to pārklāj ar tomātu šķēlēm, virsū klāj siera šķēli, virs tās apceptās baklažāna ripiņas.
Maizi liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā un cep apmēram 10 minūtes.
Pārkaisa ar zaļumiem.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri