Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabaču sacepums siera mērcē

Kabaču sacepums siera mērcē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 kabači
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 200 g siera
  • Nedaudz bazilika
  • Sāls
  • Pipari
  • 1/2 ēd. k. miltu
  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 olas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabačus nomizo, izņem sēklas, sagriež plānās šķēlēs.
  2. Sīpolus un ķiploka daiviņas sasmalcina. Sīpolus eļļā apcep, pievieno kabačus, ķiplokus un apgrozot dažas minūtes cep. Pārkaisa ar sāli, piparus un pārliek bļodā.
  3. Nelielā eļļas daudzumā apcep miltos, pievieno pienu, mērci iebiezina un no uguns noņem.
  4. Sieru sarīvē. Pusi iemaisa mērcē, pievieno viegli sakultas olas, sāli, piparus. Mērci pārlej kabačiem, pievieno bazilika lapiņas un liek ietaukotā veidnē.
  5. Pārkaisa pārējo sieru un bazilika lapiņas, liek sakarsētā krāsnī uz 220 grādos cep apmēram 20 minūtes.

    Labu apetīti!
    Pārkaisa pārējo sieru un bazilika lapiņas, liek sakarsētā kr...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas