Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautējums "Zelta gailītis"

Sautējums "Zelta gailītis"

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vista fileja
  • 200 g sēņu
  • 200 g zirnīšu (sviesta pupiņu)
  • 200 g kartupeļu
  • 1 tomats
  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. eļļas - cepšanai
  • 1 glāze/s vistas gaļas buljona
  • 1/2 saišķītis diļļu un pētersīļu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Fileju sagriež nelielos gabaliņos, apcep līdz zeltainai nokrāsai, apbārsta ar sāli un pipariem.
  2. Sīpolus un sēnes smalki sagrieziet un apcepiet.
  3. Sautējamā traukā liek ceptu vistas gaļu, sagrieztus kartupeļus kubiciņos, sīpolus un sēnes, sagrieztu tomātu, sasmalcinātus ķiplokus sāli, piparus un sasmalcinātus zaļumus un visām pāri pārlej buljonu.
  4. Traukam uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī, kamēr kartupeļi pusmīksti tad pievieno zaļos zirnīšus apmaisa un sautē līdz dārzeņi mīksti. Sautējās apmēram 40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Traukam uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī, kamēr kartupeļi pu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīši majonēzē ar ķiplokiem un sinepēm

Vistas šķiņķīši majonēzē ar ķiplokiem un sinepēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas