-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kabači grieķu gaumē
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
500 g kabaču
-
2 paprikas
-
4 tomāti
-
100 g sīpolloku
-
100 g spinātu
-
100 ml eļļas
-
50 g salātu
-
100 g miltu
-
Pētersīļu lapiņu
-
Dilles
-
Pipari
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Nomizotus kabačus sagriež ne rupjāk kā centimetru biezās šķēlītēs. Apviļā miltos un apcep eļļā.
-
Papriku un tomātus sagriež kubiciņos, sīpollokus, spinātus un pētersīļus sasmalcina.
-
Sautē visus dārzeņus 15 minūtes, tad apbārsta ar pipariem un sāli.
-
Ar pagatavoto mērci pārlej ceptos kabačus un sautē 20 minūtes cepeškrāsnī.
Pirms pasniegšanas apbārsta ar sasmalcinātām dillēm.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs