Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabači grieķu gaumē

Kabači grieķu gaumē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g kabaču
  • 2 paprikas
  • 4 tomāti
  • 100 g sīpolloku
  • 100 g spinātu
  • 100 ml eļļas
  • 50 g salātu
  • 100 g miltu
  • Pētersīļu lapiņu
  • Dilles
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizotus kabačus sagriež ne rupjāk kā centimetru biezās šķēlītēs. Apviļā miltos un apcep eļļā.
  2. Papriku un tomātus sagriež kubiciņos, sīpollokus, spinātus un pētersīļus sasmalcina.
  3. Sautē visus dārzeņus 15 minūtes, tad apbārsta ar pipariem un sāli.
  4. Ar pagatavoto mērci pārlej ceptos kabačus un sautē 20 minūtes cepeškrāsnī.
    Pirms pasniegšanas apbārsta ar sasmalcinātām dillēm.

    Labu apetīti!
    Ar pagatavoto mērci pārlej ceptos kabačus un sautē 20 minūte...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas