Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Piparkūku un krēmsiera kārtojums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400-500 g piparkūku
  • 250 g Mascarpone krēma
  • 200 ml saldā krējuma
  • 30 g magoņu
  • 1 granātābols
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo saldo krējumu.
  2. Mascarpone krēmā iemaisa putukrējumu, magones un cukuru pēc garšas.
  3. Piparkūkas sadrupina - smalkums atkarīgs pēc paša vēlmēm.
  4. Norīta granātābolu.
  5. Deserta glāzēs liek kārtām - piparkūkas, krēmu, piparkūkas, krēmu un noslēdz ar granātābola sēkliņām.
    Gardāk, ja ļauj nedaudz garšām savilkties.

    Lai labi garšo!
    Deserta glāzēs liek kārtām - piparkūkas, krēmu, piparkūkas,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas