4. Rīsus liek otrā katlā pie sīpoliem un ķiplokiem un maisa tik ilgi, līdz visi rīsi ir pārklājušies ar olīveļļu.
5. Pēc tam pakāpeniski pa daļām pielej karsto buljonu. Jaunu buljonu porciju vienmēr pielej tad, kad rīsi šķidrumu jau ir uzņēmuši, turklāt neaizmirst patstāvīgi rīsus maisīt.
6. Rīsus vāra 25 minūtes, līdz tie ir mīksti, tad pieliek sāli un piparus un rīsus atdzesē.
7. Garšaugus nomazgā, noplūc lapiņas un smalki sakapā. Kopā ar sarīvētu sieru un olām piemaisa klāt rīsiem.
8. No sagatavotās rīsu masas ar samitrinātām rokām ņem apmēram 2 ēdamkarotes ar kaudzi un izveido plakanus plācenīšus.
9. Cep atlikušajā karstajā eļļā apmēram 5 minūtes, vienu reizi apgriežot uz otru pusi.