Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļa ar papriku

2017. gada 12. decembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Pārlej rīsus ar dubultu daudzumu ūdens un vāra ka norādīts uz iepakojuma.
2. Gaļu sagriež aptuveni 1 cm lielos gabaliņos, taukus, ja tādi ir, nogriež.
3. Sīpolu un ķiplokus nomizoun smalki sakapā.
4. Papriku un čili piparu iztīra, nomazgā un sagriež kubiciņos.
5. Tomātu pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izgriež kātiņu vietu un sagriež kubiņos.
6. Krietni taukvielās sacep gaļu, pieliek klāt garšvielas un pielej klāt 1/4 l buljona un apmēram 1,5 stundu sautē.
7. Karstā eļļā pasautē dārzeņus, pieliektomātu pastu un, ja nepieciešams, sāli.
8. Kad gaļa mīksta, samaisa visu kopā ar dārzeņiem un pasniedz kopā ar rīsiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu