Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa ar papriku

Liellopa gaļa ar papriku

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g liellopu gaļas (no gurna daļas)
  • 2 paprikas
  • 1 tomāts
  • 250 g rīsu
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Kajēna pipari
  • 1 čili pipars
  • 1 tējk. maltu romiešu ķimeņu
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 5 ēd. k. buljona
  • 3 ēd. k. eļļas
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pārlej rīsus ar dubultu daudzumu ūdens un vāra ka norādīts uz iepakojuma.
  2. Gaļu sagriež aptuveni 1 cm lielos gabaliņos, taukus, ja tādi ir, nogriež.
  3. Sīpolu un ķiplokus nomizoun smalki sakapā.
  4. Papriku un čili piparu iztīra, nomazgā un sagriež kubiciņos.
  5. Tomātu pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izgriež kātiņu vietu un sagriež kubiņos.
  6. Krietni taukvielās sacep gaļu, pieliek klāt garšvielas un pielej klāt 1/4 l buljona un apmēram 1,5 stundu sautē.
  7. Karstā eļļā pasautē dārzeņus, pieliektomātu pastu un, ja nepieciešams, sāli.
  8. Kad gaļa mīksta, samaisa visu kopā ar dārzeņiem un pasniedz kopā ar rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kad gaļa mīksta, samaisa visu kopā ar dārzeņiem un pasniedz...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ātrā dārzeņu zupiņa

Ātrā dārzeņu zupiņa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas