Karstais čili dzēriens

Kolekcijas: Fotorecepšu
Krustnagliņu, kanēļa un citrusu siltā smarža ir tas, kas padara drēgnos un tumšos ziemas vakarus gaišākus, siltākus un omulīgākus. Tēja ar medu, karstvīns vai karstais upeņu dzēriens ir aukstās sezonas klasika.
Paldies par recepti Krišam Zupiņam.
Foto autors: Kristaps Vucens

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • Sausā sarkanvīna (Merlot)
  • Vīnogu sulas
  • Dzērveņu sulas
  • Čilī cukura sīrupa
  • Kanēlis
  • Krustnagliņas
  • Zvaigžņu anīss
  • 10-15 ml ruma vai konjaka

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagādājam visas sastāvdaļas: sauss sarkanvīns (Merlot), vīnogu sula, dzērveņu sula, čilī cukura sīrups, kanēlis, krustnagliņas, zvaigžņu anīss, rums vai konjaks.
    Sagādājam visas sastāvdaļas: sauss sarkanvīns (Merlot), vīno...
  2. Ielejam karstuma noturīgā glāzē ļoti nedaudz stipro dzērienu (10 līdz 15ml uz 300-350ml glāzi).
    Ielejam karstuma noturīgā glāzē ļoti nedaudz stipro dzērienu...
  3. Pielejam sulas un sīrupu šādās proporcijās: 3 daļas, vīnogu sula, 2 daļas dzērveņu sula un 1 daļa čilī sīrups
    Pielejam sulas un sīrupu šādās proporcijās: 3 daļas, vīnogu...
  4. Uzkarsējam dzērienu, uzmanāmies, lai nesāk vārīties!
  5. Pievienojam garšvielas: 1/3zvaigžņu anīsa, kanēļa standziņu un apelsīna šķēli, un izbaudām!

    Lai labi garšo!
    Pievienojam garšvielas: 1/3zvaigžņu anīsa, kanēļa standziņu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi