3. Paprikas iztīra, nomazgā un sagriež mazos gabaliņos.
4. Sīpolu nomizo un tad smalki sakapā.
5. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 160 grādu temperatūrai.
6. Pannā sakarsē eļļu, uz nelielas uguns sautē tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
7. Pievieno malto gaļu un uz lielas uguns maisot cep, līdz tā apbrūnē. Pieliek klāt tomātu kečupu, tomātu pastu un paprikas gabaliņus. Pannai uzliek vāku un mērci uz nelielas uguns sautē 10 minūtes.
9. Uz karstumizturīgu šķīvi vai plāti uzliek 1 tortilju un uz tās uzliek 1/4 sagatavotās maltās gaļas un 1/4 sagatavotā siera. Tā turpina, līdz visas tortiljas, viss pildījums un siers ir izlietots.
10. Cep karstā cepeškrāsnī 140 grādu temperatūrā apmēram 35 minūtes.