Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar zaļumu - gaļas mērci

Makaroni ar zaļumu - gaļas mērci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 2-3 ēd. k. tomātu biezeņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
  • 50 g olīveļļas
  • 1 tējk. kaltēta rozmarīna
  • 1 tējk. kaltēta timiāna
  • 400 g Tagliatelle makaronu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo un sasmalcina sīpolu un ķiploku.
  2. Nomizo un sarīvē burkānu.
  3. Izvāra makaronus kā norādīts uz iepakojuma.
  4. Sakarsē pannu un ātri apcep malto gaļu.
  5. Pieliek sīpolus, ķiplokus un burkānu skaidiņas un brīdi karsē. Pielej ūdeni cik nepieciešams.
  6. Pievieno tomātu biezeni, sāli un piparus.
  7. Saberž mikserī garšaugus ar olīveļļu. Garšaugu eļļu pievieno mērcei.
    Pasniedz ar makaroniem.

    Lai labi garšo!
    Saberž mikserī garšaugus ar olīveļļu. Garšaugu eļļu pievieno...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas