1. Sagatavo produktus.

Foto: Uldis Jgers
2. Vistu sagriež palielos gabalos.

Foto: Uldis Jgers
3. Pievieno nedaudz olīveļļas, karija pastu un pusi no Āzijas garšvielu maisījuma. Visu samaisa un ļauj garšām ievilkties, kamēr gatavo pārējo.

Foto: Uldis Jgers
4. Sagriež sīpolus.

Foto: Uldis Jgers
5. Sīpolu cep sakarsētā eļļā, kas sajaukta ar pusi sviesta. Pēc maza brīža pievieno sasmalcinātu ķiploku un čili. Ja nevēlas tik pikantu, čili pievieno bez sēklām.

Foto: Uldis Jgers
6. Apcep vistu atlikušajā sviestā un nelielā olīveļļās daudzumā. Cep līdz vista iegūst kraukšķīgu garoziņu.

Foto: Uldis Jgers
7. Vistu pievieno iepriekš saceptajiem garšaugiem.

Foto: Uldis Jgers
8. Tajā pat pannā, kurā cepa vistu, apcep sagrieztus tomātus, pievieno atlikušo daudzumu Āzijas garšvielu, pievieno kokosriekstu pienu, ūdeni, brūno cukuru un bruljonu. Kārtīgi samaisa, ļauj nedaudz pavārīties.

Foto: Uldis Jgers
9. Pēc brīža mērci pārlej vistai, pievieno izspiesu sulu no 1 laima. Sautē visu uz mērenas uguns apmēram stundu. Ik pa laikam apmaisa, lai nepiedeg.

Foto: Uldis Jgers
10. Garnē ar atlikušo laimu + svaigiem zaļumiem, pārslaka nedaudz ar tā sulu.
Piedevās rīsi un svaigi dārzeņi.
Labu apetīti!

Foto: Uldis Jgers