Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas karijs

Vistas karijs

FOTO: U.J.

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 1 bundža kokosriekstu piena
  • 2 sīpoli
  • 2 tomāti
  • 2 laimi
  • 1 paciņa Santa Maria Āzijas karija garvielu
  • 2 tējk. karija pastas
  • 1 čili pipars
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. brūnā cukura
  • 1/2 paciņa sviesta
  • Olīveļļa pēc nepieciešamības
  • 100 ml ūdens
  • 1 želejveida buljona kubiņš
  • Svaigs koriandrs - kinza
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Sagatavo produktus.
    Sagatavo produktus.

    FOTO: U.J.

  2. Vistu sagriež palielos gabalos.
    Vistu sagriež palielos gabalos.

    FOTO: U.J.

  3. Pievieno nedaudz olīveļļas, karija pastu un pusi no Āzijas garšvielu maisījuma. Visu samaisa un ļauj garšām ievilkties, kamēr gatavo pārējo.
    Pievieno nedaudz olīveļļas, karija pastu un pusi no Āzijas g...

    FOTO: U.J.

  4. Sagriež sīpolus.
    Sagriež sīpolus.

    FOTO: U.J.

  5. Sīpolu cep sakarsētā eļļā, kas sajaukta ar pusi sviesta. Pēc maza brīža pievieno sasmalcinātu ķiploku un čili. Ja nevēlas tik pikantu, čili pievieno bez sēklām.
    Sīpolu cep sakarsētā eļļā, kas sajaukta ar pusi sviesta. Pēc...

    FOTO: U.J.

  6. Apcep vistu atlikušajā sviestā un nelielā olīveļļās daudzumā. Cep līdz vista iegūst kraukšķīgu garoziņu.
    Apcep vistu atlikušajā sviestā un nelielā olīveļļās daudzumā...

    FOTO: U.J.

  7. Vistu pievieno iepriekš saceptajiem garšaugiem.
    Vistu pievieno iepriekš saceptajiem garšaugiem.

    FOTO: U.J.

  8. Tajā pat pannā, kurā cepa vistu, apcep sagrieztus tomātus, pievieno atlikušo daudzumu Āzijas garšvielu, pievieno kokosriekstu pienu, ūdeni, brūno cukuru un bruljonu. Kārtīgi samaisa, ļauj nedaudz pavārīties.
    Tajā pat pannā, kurā cepa vistu, apcep sagrieztus tomātus, p...

    FOTO: U.J.

  9. Pēc brīža mērci pārlej vistai, pievieno izspiesu sulu no 1 laima. Sautē visu uz mērenas uguns apmēram stundu. Ik pa laikam apmaisa, lai nepiedeg.
    Pēc brīža mērci pārlej vistai, pievieno izspiesu sulu no 1 l...

    FOTO: U.J.

  10. Garnē ar atlikušo laimu + svaigiem zaļumiem, pārslaka nedaudz ar tā sulu.
    Piedevās rīsi un svaigi dārzeņi.

    Labu apetīti!
    Garnē ar atlikušo laimu + svaigiem zaļumiem, pārslaka nedaud...

    FOTO: U.J.

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas