Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cālis medū ar olu nūdelēm

Cālis medū ar olu nūdelēm

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 200 g cāļa filejas
  • 50 g medus
  • 50 g tomātu mērces
  • 20 g sezama sēkliņu
  • 30 g kartupeļu cietes
  • 30 g sojas mērces
  • 100 g cukīni
  • 150 g paprikas
  • 100 g olu nūdeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cāļa fileju sagriež gabaliņos un iemarinē sojas mērcē apmēram 30 minūtes.
  2. Fileju gabaliņus apviļā kartupeļu cietē katru atsevišķi.
    Uz pannas sakarsē olīveļļu un uzmanīgi pa vienam liek tajā gabaliņus un cep.
  3. Sagriež papriku un cukīnī. Pievieno filejai uz pannas.
  4. Pievieno tomātu mērci, visu pasautē 15 minūtes, tad pievieno medu.
  5. Kad fileja pagatavota vijīgā mērcē, gatavošanas noslēgumā visu pārkaisa ar sezama sēkliņām.
    Uzvāra olu nūdeles un ar tām pasniedz cāļa fileju.

    Labu apetīti!
    Kad fileja pagatavota vijīgā mērcē, gatavošanas noslēgumā vi...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas