Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cālis medū ar olu nūdelēm

2017. gada 23. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Cāļa fileju sagriež gabaliņos un iemarinē sojas mērcē apmēram 30 minūtes.
2. Fileju gabaliņus apviļā kartupeļu cietē katru atsevišķi.
Uz pannas sakarsē olīveļļu un uzmanīgi pa vienam liek tajā gabaliņus un cep.
3. Sagriež papriku un cukīnī. Pievieno filejai uz pannas.
4. Pievieno tomātu mērci, visu pasautē 15 minūtes, tad pievieno medu.
5. Kad fileja pagatavota vijīgā mērcē, gatavošanas noslēgumā visu pārkaisa ar sezama sēkliņām.
Uzvāra olu nūdeles un ar tām pasniedz cāļa fileju.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu