Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pupiņu zupa ar seleriju un žāvētu krūtiņu

Pupiņu zupa ar seleriju un žāvētu krūtiņu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 l liellopa gaļas buljona
  • 200 g pupiņu
  • 100 g selerijas kātu
  • 50 g smalki sakapāta sīpola
  • 200 g kartupeļu
  • 300 g žāvētās krūtiņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni, liek tajā liellopa gaļas kubiciņu (var arī likt liellopu gaļu un vāra 2 stundas buljonu, tad buljonu izkāš).
  2. Buljonā liek vārīties kubiņos sagrieztus kartupeļus, iepriekš izmērcētās pupiņas, sakapātu seleriju un sīpolu. Vāra, līdz pupiņas un kartupeļi mīksti.
  3. Zupai pievieno gabaliņos sagrieztu krūtiņu, uzvāra.
    Beigās pievieno garšvielas un pētersīļu zaļumus.

    Labu apetīti!
    Zupai pievieno gabaliņos sagrieztu krūtiņu, uzvāra. 
Beigās...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas