Tunci notecina un sajauc ar svaigo sieru, kapātiem zaļajiem lociņiem, sīpoliem, sāli un pipariem.
Ar gatavo masu pārklāj lavašu, satin ruletē. Ievieto ledusskapī uz stundu.
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
1 lavašs
2 kārbas konservēta tunča savā sulā
2 paciņa siera Creme Bonjour
1/2 sarkanā sīpola
10 g zaļo lociņu
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
75 min.75 min.
Tunci notecina un sajauc ar svaigo sieru, kapātiem zaļajiem lociņiem, sīpoliem, sāli un pipariem.
Ar gatavo masu pārklāj lavašu, satin ruletē. Ievieto ledusskapī uz stundu.
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri