-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Citronu un kakao kēkss
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g margarīna
-
1 glāze/s cukura
-
3 olas
-
6 ēd. k. kviešu miltu
-
6 ēd. k. kartupeļu cietes
-
Sarīvēta apelsīna un citrona miziņa
-
1 tējk. kakao pulvera
-
1 tējk. cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Mīkstam margarīnam pievieno cukuru un uzputo, tad pievieno izsijātus miltus ar cepamo pulveri un kartupeļu cieti.
-
-
Masu sadala uz pusēm, vienai daļai pievieno kakao pulveri, bet otrai - citrona un apelsīna miziņas un samaisa.
-
Kēksa veidni ietauko, izkaisa ar miltiem un liek nedaudz baltās mīklas, tad virsū brūno mīklu un atkal virsū atlikušo balto mīklu.
-
Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavs.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs