Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Skābētu kāpostu un biešu salāti ar bekonu

Skābētu kāpostu un biešu salāti ar bekonu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliela vārīta biete
  • 200 g skabētu kāpostu
  • 2 šķēle/s kūpināta bekona
  • 1 neliels sīpols
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Kāpostiem nospiež sulu, ja tie ir rupji, sagriež smalkāk.
  2. Vārītu bieti nomizo un sagriež sīkās strēmelītēs vai sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
  3. Sīpolu sagriež pusriņķīšos, bekonu - strēmelītēs.
  4. Bekonu sausā pannā apcep, pievieno sīpolus un arī apcep.
  5. Kāpostus sajauc ar bieti, pievieno ar sīpoliem sacepto bekonu, samaisa.
  6. Pārlej ar krējumu, pievieno sāli, piparus un pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pārlej ar krējumu, pievieno sāli, piparus un pārkaisa ar zaļ...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas