-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Skābētu kāpostu un biešu salāti ar bekonu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 neliela vārīta biete
-
200 g skabētu kāpostu
-
2 šķēle/s kūpināta bekona
-
1 neliels sīpols
-
2 ēd. k. skāba krējuma
-
Sāls
-
Pipari
-
Nedaudz zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Kāpostiem nospiež sulu, ja tie ir rupji, sagriež smalkāk.
-
Vārītu bieti nomizo un sagriež sīkās strēmelītēs vai sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
-
Sīpolu sagriež pusriņķīšos, bekonu - strēmelītēs.
-
Bekonu sausā pannā apcep, pievieno sīpolus un arī apcep.
-
Kāpostus sajauc ar bieti, pievieno ar sīpoliem sacepto bekonu, samaisa.
-
Pārlej ar krējumu, pievieno sāli, piparus un pārkaisa ar zaļumiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs