Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu un tomātu sacepums

Kartupeļu un tomātu sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 500 g nelielu tomātu
  • 500 g sīpolu
  • 100 g rīvmaizes
  • 100 g brinzas
  • 1/2 glāze/s olīveļļas
  • Oregano (raudene)
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, arī tomātus sagriež šķēlītēs.
  2. Sīpolus notīra un sagriež ripiņās.
  3. Karstumizturīgā cepamajā traukā kārtām saliek kartupeļus, tomātus un sīpolus.
  4. Katru kārtu pārkaisa ar sāli un pārlej ar 2 ēd. k. eļļas.
  5. Kārtojumu pārkaisa ar sadrupinātu brinzu un rīvmaizi, tad ar svaigu vai kaltētu oregano.
  6. Cep cepeškrāsnī 1 stundu 180 grādu temperatūrā.
    !!! Ja izmanto jau vārītus kartupeļus, tad gatavošanas laiks samazināsies līdz 20 minūtēm.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 1 stundu 180 grādu temperatūrā. 
!!! Ja izm...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas