Kartupeļu un tomātu sacepums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 500 g nelielu tomātu
  • 500 g sīpolu
  • 100 g rīvmaizes
  • 100 g brinzas
  • 1/2 glāze/s olīveļļas
  • Oregano (raudene)
  • Sāls

Pagatavošana

75 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, arī tomātus sagriež šķēlītēs.
  2. Sīpolus notīra un sagriež ripiņās.
  3. Karstumizturīgā cepamajā traukā kārtām saliek kartupeļus, tomātus un sīpolus.
  4. Katru kārtu pārkaisa ar sāli un pārlej ar 2 ēd. k. eļļas.
  5. Kārtojumu pārkaisa ar sadrupinātu brinzu un rīvmaizi, tad ar svaigu vai kaltētu oregano.
  6. Cep cepeškrāsnī 1 stundu 180 grādu temperatūrā.
    !!! Ja izmanto jau vārītus kartupeļus, tad gatavošanas laiks samazināsies līdz 20 minūtēm.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 1 stundu 180 grādu temperatūrā. 
!!! Ja izm...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi