Ievārījuma rausis

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s upeņu vai kāda cita ievārījuma
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 ēd. k. sodas
  • 2 olas
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 2 glāze/s miltu

Pagatavošana

60 min.
  1. Pirmās trīs sastāvdaļas (ievārījumu + cukuru + sodu) sajauc un liek ledusskapī uz 15 minūtēm.
  2. Tad pievieno olas, skābo krējumu un miltus, samaisa.
  3. Cep 180 grādos kamēr gatavs. Es cepu kaut kādas 45 minūtes (gatavību var pārbaudīt ar koka irbulīti).

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos kamēr gatavs. Es cepu kaut kādas 45 minūtes (...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi