Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ievārījuma rausis

Ievārījuma rausis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kad laiks tukšot ievārījuma burciņas, šī ir lieliska izvēle.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s upeņu vai kāda cita ievārījuma
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 ēd. k. sodas
  • 2 olas
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 2 glāze/s miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pirmās trīs sastāvdaļas (ievārījumu + cukuru + sodu) sajauc un liek ledusskapī uz 15 minūtēm.
  2. Tad pievieno olas, skābo krējumu un miltus, samaisa.
  3. Cep 180 grādos kamēr gatavs. Es cepu kaut kādas 45 minūtes (gatavību var pārbaudīt ar koka irbulīti).

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos kamēr gatavs. Es cepu kaut kādas 45 minūtes (...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas