Asā vista rīsos

Sastāvdaļas

  • 50 g vārītu rīsu
  • 1 vistas fileja
  • 1 burkāns
  • 1 paprika
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 asā pipariņa (čilī)
  • 2 ēd. k. sālītu zemesriekstu
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 ēd. k. citrona sulas
  • Sīpolloki

Pagatavošana

25 min.
  1. Fileju sagriež strēmelītēs un, sakarsētā eļļā apgrozot, apcep, pārkaisa sāli, piparus un noņem no pannas.
  2. Panna vēl nedaudz uzlej eļļu, apcep riekstus, sasmalcinātu ķiploku un aso pipariņu, liek klāt strēmelītēs sagrieztu burkānu un papriku, apmaisot cep.
  3. Iemaisa sāli, piparus, sojas mērci un citrona sulu.
    Pievieno arī ceptās filejas un izvārītos rīsus, uzkarsē.
    Pārkaisa ar sagrieztiem sīpollociņiem.

    Labu apetīti!
    Iemaisa sāli, piparus, sojas mērci un citrona sulu.
Pievien...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi