-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Asā vista rīsos
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
50 g vārītu rīsu
-
1 vistas fileja
-
1 burkāns
-
1 paprika
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
1 asā pipariņa (čilī)
-
2 ēd. k. sālītu zemesriekstu
-
2 ēd. k. sojas mērces
-
Sāls
-
Pipari
-
2 ēd. k. citrona sulas
-
Sīpolloki
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Fileju sagriež strēmelītēs un, sakarsētā eļļā apgrozot, apcep, pārkaisa sāli, piparus un noņem no pannas.
-
Panna vēl nedaudz uzlej eļļu, apcep riekstus, sasmalcinātu ķiploku un aso pipariņu, liek klāt strēmelītēs sagrieztu burkānu un papriku, apmaisot cep.
-
Iemaisa sāli, piparus, sojas mērci un citrona sulu.
Pievieno arī ceptās filejas un izvārītos rīsus, uzkarsē.
Pārkaisa ar sagrieztiem sīpollociņiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs