Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu pīrāgs

Rabarberu pīrāgs

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Glāze - 250 ml tilpuma.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s miltu
  • 1/2 glāze/s mannā
  • 1/2 glāze/s auzu pārslu
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 glāze/s kefīra
  • 1 tējk. ar mazu kaudzīti cepamā pulvera
  • 0.5 kg rabarberu
  • 200 ml skābā krējuma
  • 2 olas
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 200 g biezpiena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Mīklas pagatavošana: mannā, auzu pārslu, kefīru samaisa ar atstāj uz 20 minūtēm.
  2. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno auzu pārslu un mannā maisījumu, sakuļ.
  3. Pievieno miltus, kur iemaisīts cepamais pulveris. Iemaisa un lej kūkas formā.
  4. Sīki sagriež rabarberus un ber virsū mīklai.
  5. Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno krējumu un biezpienu. Šo masu lej pāri rabarberiem.
  6. Cep ap 180-200 grādu temperatūrā 40-50 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep ap 180-200 grādu temperatūrā 40-50 minūtes.

Lai labi...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas