Rabarberu pīrāgs

Glāze - 250 ml tilpuma.

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s miltu
  • 1/2 glāze/s mannā
  • 1/2 glāze/s auzu pārslu
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 glāze/s kefīra
  • 1 tējk. ar mazu kaudzīti cepamā pulvera
  • 0.5 kg rabarberu
  • 200 ml skābā krējuma
  • 2 olas
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 200 g biezpiena

Pagatavošana

70 min.
  1. Mīklas pagatavošana: mannā, auzu pārslu, kefīru samaisa ar atstāj uz 20 minūtēm.
  2. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno auzu pārslu un mannā maisījumu, sakuļ.
  3. Pievieno miltus, kur iemaisīts cepamais pulveris. Iemaisa un lej kūkas formā.
  4. Sīki sagriež rabarberus un ber virsū mīklai.
  5. Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno krējumu un biezpienu. Šo masu lej pāri rabarberiem.
  6. Cep ap 180-200 grādu temperatūrā 40-50 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep ap 180-200 grādu temperatūrā 40-50 minūtes.

Lai labi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi