Rīsus nomazgā, ūdenī mazliet apvāra.
Ābolus bez mizas sarīvē, pieber cukuru.
Rīsus, biezpienu, ābolus, vaniļu un sviestu labi sajauc, pielej mazliet piena, kas sakults kopā ar olu.
Sagatvoto masu lej ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām.
Cep 180 grādu temperatūrā gatavu.
Pasniedz ar augļu mērci vai sīrupu.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
6 ēd. k. biezpiena
3 ēd. k. rīsu
Piens
6 vidēja lieluma āboli
5 ēd. k. cukura
1 ēd. k. sviesta
1 ola
1 paciņa vaniļas cukura
Augļu mērce pēc izvēles
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Rīsus nomazgā, ūdenī mazliet apvāra.
Ābolus bez mizas sarīvē, pieber cukuru.
Rīsus, biezpienu, ābolus, vaniļu un sviestu labi sajauc, pielej mazliet piena, kas sakults kopā ar olu.
Sagatvoto masu lej ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām.
Cep 180 grādu temperatūrā gatavu.
Pasniedz ar augļu mērci vai sīrupu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri