Biezpiena sacepums ar rīsiem un āboliem

Sastāvdaļas

  • 6 ēd. k. biezpiena
  • 3 ēd. k. rīsu
  • Piens
  • 6 vidēja lieluma āboli
  • 5 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 1 ola
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Augļu mērce pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Rīsus nomazgā, ūdenī mazliet apvāra.
  2. Ābolus bez mizas sarīvē, pieber cukuru.
  3. Rīsus, biezpienu, ābolus, vaniļu un sviestu labi sajauc, pielej mazliet piena, kas sakults kopā ar olu.
  4. Sagatvoto masu lej ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām.
  5. Cep 180 grādu temperatūrā gatavu.
    Pasniedz ar augļu mērci vai sīrupu.

    Labu apetīti!
    Cep 180 grādu temperatūrā gatavu. 
Pasniedz ar augļu mērci...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi