Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena sacepums ar rīsiem un āboliem

Biezpiena sacepums ar rīsiem un āboliem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 ēd. k. biezpiena
  • 3 ēd. k. rīsu
  • Piens
  • 6 vidēja lieluma āboli
  • 5 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 1 ola
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Augļu mērce pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Rīsus nomazgā, ūdenī mazliet apvāra.
  2. Ābolus bez mizas sarīvē, pieber cukuru.
  3. Rīsus, biezpienu, ābolus, vaniļu un sviestu labi sajauc, pielej mazliet piena, kas sakults kopā ar olu.
  4. Sagatvoto masu lej ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām.
  5. Cep 180 grādu temperatūrā gatavu.
    Pasniedz ar augļu mērci vai sīrupu.

    Labu apetīti!
    Cep 180 grādu temperatūrā gatavu. 
Pasniedz ar augļu mērci...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas