Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes un cukīni maize

2017. gada 8. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Cukīni sarīvē uz rupjas rīves.
2. Miltus, sodu, cepamo pulveri, sāli, kanēli, vaniļas cukuru un kakao sajauc kopā.
3. Olām pieliek cukurus (gan balto, gan brūno), saputo, tad pielej eļļu un pieliek rīvētos cukīni.
4. Masā iemaisa rīvētu šokolādi.
5. Olu maisījumu ielej sausajās sastāvdaļās un samaisa viendabīgā mīklā.
6. Mīklu lej ietaukotā formaā, cep 180 grādu temperatūrā apmēram 50 minūtes.
Gatavību pārbauda ar kociņu.
Maizi izņem no formas, pilnībā atdzesē un tikai tad sagriež.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu