Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kartupeļu salātu klaipiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes (750 g) vārītu kartupeļu masas
  • 1 /2 glāzes majonēzes vai krējuma
  • 1 glāze vārītu sasmalcinātu seleriju
  • Sāls, pipari
  • 4 cieti vārītas olas
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu apceptu sīpolu
  • 1 glāze bieza krējuma vai mīksta biezpiena
  • 2 ēdamkarotes majonēzes pārliešanai
  • Rotāšanai
  • Tomāts
  • Zaļumizaļās un sarkanās paprikas pākstis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

127 min.
  1. Kartupeļus nomazgā, nomizo un vāra līdz gatavībai, nokāš, nosusina un izberž caur sietu. Kartupeļu masā iemaisa selerijas, majonēzi vai krējumu, sāli, piparus, 3 sasmalcinātas olas, sīpolus, zaļumus. Masu liek uz pergamenta vai folijas, izveido klaipiņu, novieto ledusskapī. Atdzesētu klaipiņu liek uz trauka, kurā to pasniegs, pārlej biezu krējumu vai biezpienu, samaisītu ar pārējo majonēzi, pārkaisa zaļumus, rotā ar olu ripiņām, tomātu daiviņām vai piparu gredzeniem. Klaipiņu ieteicams sagatavot dienu pirms lietošanas un folijā iesaiņotu uzglabāt ledusskapī, var pat iesaldēt. Klaipiņu rotā pirms pasniegšanas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas