Bumbieru ievārījums

Sastāvdaļas

  • 2 kg bumbieru
  • 1 kg cukura
  • 1 tējk. citronskābes
  • 2 glāze/s ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Bumbierus nomazgā, ja vēlās nomizo (es mizoju) un sagriež sīkos gabaliņos un pārber ar citronskābi, pārlej ūdeni.
  2. Liek vārīties, kad bumbieri kļuvuši jau mīksti, nedaudz ar blenderi sablenderē, jo paši bumbieri tā neizjuks.
  3. Liek klāt cukuru un vāra līdz cukurs izkusis.
    Pilda burciņās tikai tad, kad atdziest un aizvākojam.

    Lai labi garšo!
    Liek klāt cukuru un vāra līdz cukurs izkusis.
Pilda burciņā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi