-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Bumbieru ievārījums
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 kg bumbieru
-
1 kg cukura
-
1 tējk. citronskābes
-
2 glāze/s ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Bumbierus nomazgā, ja vēlās nomizo (es mizoju) un sagriež sīkos gabaliņos un pārber ar citronskābi, pārlej ūdeni.
-
Liek vārīties, kad bumbieri kļuvuši jau mīksti, nedaudz ar blenderi sablenderē, jo paši bumbieri tā neizjuks.
-
Liek klāt cukuru un vāra līdz cukurs izkusis.
Pilda burciņās tikai tad, kad atdziest un aizvākojam.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs