Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Bumbieru ievārījums

Bumbieru ievārījums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg bumbieru
  • 1 kg cukura
  • 1 tējk. citronskābes
  • 2 glāze/s ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Bumbierus nomazgā, ja vēlās nomizo (es mizoju) un sagriež sīkos gabaliņos un pārber ar citronskābi, pārlej ūdeni.
  2. Liek vārīties, kad bumbieri kļuvuši jau mīksti, nedaudz ar blenderi sablenderē, jo paši bumbieri tā neizjuks.
  3. Liek klāt cukuru un vāra līdz cukurs izkusis.
    Pilda burciņās tikai tad, kad atdziest un aizvākojam.

    Lai labi garšo!
    Liek klāt cukuru un vāra līdz cukurs izkusis.
Pilda burciņā...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemes strogonovs

Kurzemes strogonovs

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas