Gulašs ar liellopu gaļu

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
  • Tomātu pasta
  • Gaļas garšvielas pēc izvēles
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Milti

Pagatavošana

50 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina un pannā apcep.
  2. Gaļu sagriež gabaliņos un liek cepties pie sīpoliem eļļā.
  3. Tad pievieno tomātu pastu un nedaudz apkaisa ar miltiem.
  4. Kad nedaudz pacepies, visu liek katliņa, pārlej ar ūdeni vai buljonu. Pieliek garšvielas un sautē kamēr gaļa gatava (mīksta).

    Lai labi garšo!
    Kad nedaudz pacepies, visu liek katliņa, pārlej ar ūdeni vai...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi