Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Siera kūka ar dzērveņu mērcīti

2017. gada 6. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Sviestu izkausē un tajā iemaisa sablenderētus cepumus.
2. Iegūto masu ieklāj kādā formā (liek cepamajā apaļā formā), kamēr taisa pārejo masu, ieliek ledusskapī.
3. Uzmanīgi, lēnam samaisa kopā abus sierus.
Izkausē karstā ūdens peldē šokolādi, jo viņa tad paliek tāda graudaina, iemaisa siera masā.
4. Liek iegūto masu uz cepumu masas un ledusskapī iekšā, lai paliek cietāka.
Pārlej ar dzērveņu mercīti, lai nav dikti salda.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu