Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Siera kūka ar dzērveņu mērcīti

Siera kūka ar dzērveņu mērcīti

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Mascarpone siera
  • 1 paciņa Phildadelfijas siera
  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 1/2 paciņas sviesta
  • 4 tāfelītes baltās šokolādes
  • Dzērveņu mērcīte
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu izkausē un tajā iemaisa sablenderētus cepumus.
  2. Iegūto masu ieklāj kādā formā (liek cepamajā apaļā formā), kamēr taisa pārejo masu, ieliek ledusskapī.
  3. Uzmanīgi, lēnam samaisa kopā abus sierus.
    Izkausē karstā ūdens peldē šokolādi, jo viņa tad paliek tāda graudaina, iemaisa siera masā.
  4. Liek iegūto masu uz cepumu masas un ledusskapī iekšā, lai paliek cietāka.
    Pārlej ar dzērveņu mercīti, lai nav dikti salda.

    Lai labi garšo!
    Liek iegūto masu uz cepumu masas un ledusskapī iekšā, lai pa...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA