Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Plūmju kūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Muskatrieksts
  • 100 g sviesta
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • Plūmes
  • Pūdercukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Miltus, cepamo pulveri, šķipsniņu muskatrieksta samaisa kopā.
  2. Olas saputo ar cukuru, izkausētu sviestu. Masai pieber miltus, sajauc.
  3. Plūmēm izņem kauliņus.
  4. Mīklu liek ietaukotā formā, virsū liek plūmju pusītes.
  5. Cep 180 grādu temperatūrā 40 minūtes. 10 minūtes pirms cepšanas beigām kūku pārkaisa ar pūdercukura un kanēļa maisījumu.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā 40 minūtes. 10 minūtes pirms cepša...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas