Sākums > Receptes > Zupas

Frikadeļu zupa ar puraviem un skābētiem gurķiem

2017. gada 6. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Sviestā apcep rīvētus burkānus, liek vārīties 2 l ūdens.
2. Puravus sapgriež riņķīšos un arī apcep sviestā pieliek pie burkāniem katlā.
3. Malto gaļu sajauc ar olu, sāli un pipariem.
Veido nelielas frikadeles, apcep sviestā, liek pie burkāniem un puraviem, uzvāra, noputo.
4. Zupai pieliek piparus, lauru lapas, buntīti pētersīļu zaļumu un strēmelītēs sagrieztus kartupeļus.
5. Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek rīvētus vai strēmelītēs sagrieztus gurķus.
Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem un skābu krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu