Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Frikadeļu zupa ar puraviem un skābētiem gurķiem

Frikadeļu zupa ar puraviem un skābētiem gurķiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g maltas liellopu gaļas
  • 250 g maltas cūkgaļas
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 puravu kāti
  • 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 2 skābēti gurķi
  • 50 g sviesta
  • Lauru lapa
  • Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestā apcep rīvētus burkānus, liek vārīties 2 l ūdens.
  2. Puravus sapgriež riņķīšos un arī apcep sviestā pieliek pie burkāniem katlā.
  3. Malto gaļu sajauc ar olu, sāli un pipariem.
    Veido nelielas frikadeles, apcep sviestā, liek pie burkāniem un puraviem, uzvāra, noputo.
  4. Zupai pieliek piparus, lauru lapas, buntīti pētersīļu zaļumu un strēmelītēs sagrieztus kartupeļus.
  5. Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek rīvētus vai strēmelītēs sagrieztus gurķus.
    Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem un skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek rīvētus vai strēmelītēs...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas