Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi

Kāpostu tīteņi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva
  • Sāls
  • Pipari
  • Laurulapas
  • 1 ēd. k. tomātu biezeņa
  • Nedaudz miltu
  • 500 g maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 80 g rīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kāpostgalvai atdala lapiņas uz verdošā sālsūdenī izvāra mīkstas. To biezās pamatnes sadauza.
  2. Pildījumam malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem sīpoliem un izvārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus.
  3. Sagatavoto pildījumu ietin kāpostlapās, apviļā miltos, sakarsētā eļļā apgrozot apcep.
  4. Tad tīteņus liek katliņā, uzlej nedaudz karstu ūdeni vai buljonu, pievieno tomātu biezeni, sāli, piparus un laurlapu.
    Sautē gatavus.

    Labua petīti!
    Tad tīteņus liek katliņā, uzlej nedaudz karstu ūdeni vai bul...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas