Kāpostu tīteņi

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalva
  • Sāls
  • Pipari
  • Laurulapas
  • 1 ēd. k. tomātu biezeņa
  • Nedaudz miltu
  • 500 g maltās gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 80 g rīsu

Pagatavošana

40 min.
  1. Kāpostgalvai atdala lapiņas uz verdošā sālsūdenī izvāra mīkstas. To biezās pamatnes sadauza.
  2. Pildījumam malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem sīpoliem un izvārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus.
  3. Sagatavoto pildījumu ietin kāpostlapās, apviļā miltos, sakarsētā eļļā apgrozot apcep.
  4. Tad tīteņus liek katliņā, uzlej nedaudz karstu ūdeni vai buljonu, pievieno tomātu biezeni, sāli, piparus un laurlapu.
    Sautē gatavus.

    Labua petīti!
    Tad tīteņus liek katliņā, uzlej nedaudz karstu ūdeni vai bul...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi