Zemeņu un burkānu salāti

Sastāvdaļas

  • 1 tējk. zemeņu
  • 2 burkāni
  • 4 ēd. k. kefīra
  • 4 rupji sasmalcināti valrieksti
  • 2 tējk. tējkarotes medus
  • Salātu lapas
  • Dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Jaunos burkānus labi nomazgā un sagriež salmiņos.
  2. Valriekstus rupji sakapā.
  3. Zemenes nomazgā, nosusina un gareniski sagriež daiviņās.
  4. Salātu traukā kārto salātu lapas, uz tām liek kārtās burkānus, zemenes un riekstus, pārlej ar mērci, kas pagatavota no kefīra un medus, rotā ar diļļu zariņu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi