Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pupiņu un maltās gaļas sautējums

Pupiņu un maltās gaļas sautējums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 buņdžiņu konservētu pupiņu( tomatu pasta vai jekuras citas)
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 paprika
  • 5 ķiršu tomātiņi
  • 1 cukīni
  • 1-3 sīpoli
  • 1 galviņa ķiploka
  • Lečo (pēc velmes)
  • 1 čili pipars (bez sēklam)
  • Buntīte koriandra
  • Tomātu pasta pēc garšas
  • Garšvielu mix
  • Sāls
  • Pipari
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsētā pannā liek malto gaļu ar sakapātiem sīpoliem un izspiestiem caur ķiplokspiedi ķiplokus, apcep uz lielas uguns kādas 10-15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  2. Nomazgā un sagriež dārzeņus, čilī piparam izņem sēklas un balto viduci. Smalki sakapā koriandra lapiņas un pārber sautējumam, visu apmaisa.
  3. Pārber ar garšvielām. Apmaisa un apcep kādas 5 minūtes.
  4. Pupiņām notecina šķidrumu un liek klāt pie sautējuma. Pieliek klat lečo, nedaudz ūdens - ja nepieciešams. Visu kārtīgi samaisa. Sautē līdz dārzeņi mīksti.
    Pasniedz karstu, pārber ar zaļumiem un krējumu.

    Labu apetīti!
    Pupiņām notecina šķidrumu un liek klāt pie sautējuma. Pielie...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas