Sākums > Receptes > Deserti

Ceptu ābolu, brūkleņu kārtojums ar sausmaizīšu drumstalām

2017. gada 27. oktobris
Foto: Receptes.lv
Receptes autors “Finn Crisp”!
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
60 min
1. Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež tos kubiņos un liek bļodā. Tiem pievieno brūklenes, brūno cukuru, kartupeļu miltus un visu kārtīgi samaisa.
2. Masu iecilā cepamā traukā un liek cepeškrāsnī cepties 175 grādos 45 minūtes, vai kamēr āboli kļūst mīksti.
3. Kad masa izcepusies, sadala to 4 daļās un iecilā stikla glāzēs.
4. Gatavo drumstalas. “FinnCrisp” sausmaizītes un mandeles sasmalcina smalkos gabaliņos. Masai pievieno kviešu miltus, izkausētu sviestu un cukuru. Kārtīgi visu samaisa, līdz izveidojas drumstalas.
5. Drumstalu masu sadala 4 daļās un liek glāzēs virs apceptiem āboliem un brūklenēm.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu