Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ceptu ābolu, brūkleņu kārtojums ar sausmaizīšu drumstalām

Ceptu ābolu, brūkleņu kārtojums ar sausmaizīšu drumstalām

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Receptes autors “Finn Crisp”!
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 1.5 glāze/s brūkleņu
  • 1 glāze/s brūnā cukura
  • 1 tējk. kartupeļu miltu
  • Drumstalām:
  • 20 šķēle/s “Finn Crisp” Original
  • 50 g kviešu miltu
  • 50 g sviesta
  • 50 g cukura
  • 20 g mandeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež tos kubiņos un liek bļodā. Tiem pievieno brūklenes, brūno cukuru, kartupeļu miltus un visu kārtīgi samaisa.
  2. Masu iecilā cepamā traukā un liek cepeškrāsnī cepties 175 grādos 45 minūtes, vai kamēr āboli kļūst mīksti.
  3. Kad masa izcepusies, sadala to 4 daļās un iecilā stikla glāzēs.
  4. Gatavo drumstalas. “FinnCrisp” sausmaizītes un mandeles sasmalcina smalkos gabaliņos. Masai pievieno kviešu miltus, izkausētu sviestu un cukuru. Kārtīgi visu samaisa, līdz izveidojas drumstalas.
  5. Drumstalu masu sadala 4 daļās un liek glāzēs virs apceptiem āboliem un brūklenēm.

    Lai labi garšo!
    Drumstalu masu sadala  4 daļās un liek glāzēs virs apceptiem...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA